Okay
  Public Ticket #1267728
No Audio on Video Header
Closed

Comments

  •  2
    rpuchkoff started the conversation

    Any idea on how to get audio from the videos to come through for header?

  •  2
    rpuchkoff replied

    forget this- I figured it out- instead- how can I target a specific page with code instead of all of them? For instance, I went through and found the code you gave for making the header video bigger (BELOW) however this affects ALL pages- and I only want to target specific page. tHank you!  

    .page .page-banner .page-feature-image .title-holder {    height: 100vh!important;
    }
  •  2
    rpuchkoff replied

    Hi I am following up on the question below- I still have not received a response:

    how can I target a specific page with code instead of all of them? For instance, I went through and found the code you gave for making the header video bigger (BELOW) however this affects ALL pages- and I only want to target one specific page. tHank you!  

    .page .page-banner .page-feature-image .title-holder {    height: 100vh!important;
    }
  •  44
    mSupport replied

    Hello!

    Read this post on how to add specific page css

    https://mthemes.ticksy.com//ticket/1233005/

    Thanks!

  •  2
    rpuchkoff replied

    Just following up on the no audio! 

  •  44
    mSupport replied

    oh, do you have acces to ftp? Can you or do you know how to edit a javascript file?

    If not, please provide the ftp login details and i will do it for you. 

    Thanks!

  •  2
    rpuchkoff replied

    hmm I don't think I know about any of that- I would love the help thank you! Is FTP login like my log in for go daddy?

  •   mSupport replied privately
  •  2
    rpuchkoff replied

    Okay great I will get right on that- thank you! brb

  •  2
    rpuchkoff replied

    I got it. I will respond privately 

  •   rpuchkoff replied privately
  •   mSupport replied privately
  •   rpuchkoff replied privately
  •  44
    mSupport replied

    Not working. Acces denied

  •  2
    rpuchkoff replied

    are you sure you used "rachelrachel@vonruman.com" 

  •   mSupport replied privately
  •   rpuchkoff replied privately
  •   mSupport replied privately
  •   rpuchkoff replied privately
  •   mSupport replied privately
  •   rpuchkoff replied privately
  •   mSupport replied privately
  •  2
    rpuchkoff replied

    I most definitely will! Although I am checking and there doesn't seem to be audio on the main page- should I just wait a minute?

  •  44
    mSupport replied

    It should work, on my end is working. To test it hard refresh the browser ( Ctrl+Shift+R ) for Chrome. Or open an incongnito page.

  •  2
    rpuchkoff replied

    Weird its not working for me- No audio at all on 2 different computers!

  •  44
    mSupport replied

    Hmm.. strange. Change the video maybe to test.

  •  2
    rpuchkoff replied

    I will- Im sure it's my browser- thank you again!!

  •  44
    mSupport replied

    I have tested on Chrome, Microsoft Edge and Firefox. Everyone has audio!